Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/hrzagi/public_html/tckontrola.hr/Connections/tckontrola.php on line 12
Energetski certifikat - TC Kontrola d.o.o.

Energetski certifikat

Energetski certifikatŠto je energetski certifikat?

Energetski certifikat je dokument koji prikazuje kolika je energetska učinkovitost vašeg stana ili zgrade.

Energetski certifikat je dokument kojim se na pregledan način predočavaju energetska svojstva zgrade (grijanje, stolarija, kvaliteta zidova, klima…) i koji ima propisani sadržaj i izgled, a izdaje ga ovlaštena osoba.

Energetski certifikat zgrade sadrži informacije o potrošnji energije objekta na razini m2 odnosno m3 za nestambene objekte. Certifikat kroz ocjenu klasificira zgrade prema klasi potrošnje energije. Ujedno omogućuje nam uvid u kvalitetu izvedbe objekta. Što je izvedba objekta lošija, to je i ocjena niža te će to korisnik osjetiti kroz povećane troškove energenata.

Vršimo uslugu izrade energetskog certifikata za razne vrste objekata kao što su stanovi, stambene zgrade, obiteljske kuće i dr.

Postupak izračuna cijene prilagođava se ovisno o koeficijentu složenosti građevine te u svakom trenutku možete bez obaveze provjeriti cijenu za Vašu građevinu slanjem upita za ponudom!